lördag 5 maj 2012

Vårat sovrum

Var ett tag sedan vi blev klara med vårat sovrum men har inte orkat eller hunnit fixa med bilder förrän nu. Men men, bättre sent än aldrig, inte sant? ;)

Precis som i det första rummet fick vi måla lister och garderobsdörrar i vitt. 

Tapeten över tegelstenarna till skorstenen var helt förstörd så den fick vi slita bort. Fick även slå bort mycket av den delen och spackla igen det stora hålet vilket tog ett tag eftersom man fick köra flera omgångar. Efter det var det bara att måla över allt. Blev en mycket trevligare färg än innan.

Taket var också förstört, färgen lossnade och det gick inte att bara måla över som i övriga rum. Fick spika fast skivor i taket. Eddies pappa fick hjälpa till eftersom jag inte var så bra på att hålla upp skivorna medan Eddie spikade. Mina armar är inte gjorda för det kom vi fram till. Hade nog haft ihjäl varandra om vi gjort det själva, haha. Skarvarna "gömde" vi med lister så det blev ett fint mönster i taket. Måtta ut, såga och spika upp dem klarade jag till skillnad från att hålla upp skivorna galant! ;P Både skivor och lister målades i vitt.

Efter det la jag och Eddie nytt golv. Blev SÅ mycket fräschare än med den fula, gröna plastmattan som var där innan.

Är skitnöjd med detta rum. En helt annan känsla än vad det var innan. Mycket varmare! :)

2 kommentarer: