fredag 11 maj 2012

Inget spring men lite nosarbete och hjärnaktivering istället

Ännu en dag med skitväder, så jävla trist. Men men, det är väl bara att bita ihop för efter regn kommer sol. Sägs det ju.

Mötte som vanligt inte några andra hundar under morgonpromenaden med Nikita. Däremot flög det fram två stora, skällande dobermans när vi gick förbi deras hus. Var buskar i vägen så man såg inte när de kom. De flög fram mot staketet vilket varken jag eller Nikki var beredda på. Klickern låg i fickan och de kom i en sån fart och gav oss en sån chock att det inte kändes som någon idé att skvallerträna just då ;P Så fort jag är klar med Nellies transportväska ska vi börja promenera till Vattholma där det finns lite fler hundar att träna på. Fram tills dess känns det som att skvallerträningen kommer att stå stilla. Tyvärr.

Att gå fint i koppel går bra i alla fall. Hon glömmer av sig då och då men det är bara att stanna upp då man märker att hon börjar öka farten så kommer hon tillbaka. All den träning vi lagt ner på det har verkligen gett resultat och det känns helt underbart. Hon är så duttig min lilla tjej!

Hade tänkt kasta lite boll med henne efter prommisen men grannens jävla hästar var för nära så vi sket i det. Hon fick leta upp lite godsaker och köra sin Dog Twister istället :)

1 kommentar:

  1. In till uppsala... vart bor ni?
    Jag bor oxå i uppsala området(Alunda)

    Ja vi har prata lite ang 3D UL så vi får se hur vi gör:D

    SvaraRadera