onsdag 2 maj 2012

Morrn morrn!

Varit ute och gått med Nikki i det fina vädret. Efter det fick fläskot springa efter lite boll på baksidan. Nu sitter jag och käkar frukost och tänkte efter det gå över till huset och fortsätta i köket.

Igår var Kenneth, mina yngsta syskons pappa, ut till huset för att hjälpa oss fixa kranen i köket. Hade innan det en sån där med två eh, rör? Ja, jag vet inte. Något sånt. Man var tvungen att vrida på en för kall- och en för varmvatten men nu har vi en sån där man "lyfter" och vrider åt höger eller vänster beroende på vilken temperatur man vill ha. Haha. Ni hajar om ni hajar annars skitsamma :) Jag och Eddie fortsatte lite i köket och hans pappa hjälpte oss att börja lägga golv i hallen. Det går framåt men vi vill få lite mer grejer klara innan vi flyttar in så vi blir kvar hos Eddies pappa ett tag till.

Tog en liten paus igår och åkte iväg för att handla och käka. Blev mat på DAX och så köpte vi en bilbarnstol :) Kan inte fatta att det är vår lille kille som ska sitta i den, känns så overkligt. 70 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar