lördag 28 april 2012

Helt Schlutt!!

Är helt schlutt! Dagen började med en sväng till Viksta marknad. Nellie fick följa med och hon var ganska, eh, populär. Vet inte hur många "Ååh så söt" och "Gud så liten!" man hörde från de som gick förbi. Många ville komma fram och hälsa. Det gick bra, hon var coollugn :) Var en som frågade om han fick knäppa kort på henne, haha. Det fick han och när han stod med kameran så la hon huvudet på sned först åt ena hållet, sen åt det andra och så tillbaka igen. Såg ut som hon höll på att posera och de sa att det var en riktig fotomodell ;P

När vi var klara där åkte vi hem en snabbis för att rasta Nikita och hämta släp och efter det bar det av till Gimo för att tömma lägenheten på de sista grejerna och köra en flyttstäd. Fyfan vad jag HATAR flyttstäd! Jajja, nu är det klart i alla fall och nycklarna är inlämnade.

Varit ute med Nikki precis, hon har fått jaga lite boll så nu är hon helt slut hon med. Väntar på mat, fett hungrig. Har käkat en korv med bröd och en chokladboll på hela dagen vilket var på marknaden imorse. Magen kurrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar