torsdag 14 juni 2012

Vecka 36+0

36 veckor gången, 4 kvar till BF. Börjar verkligen dra ihop sig nu och man längtar mer och mer. Drömde inatt att vattnet gick när jag stod inne på Gränby Centrum vilket var ganska jobbigt, haha :)

Har inte fixat allt till BB-väskan ännu och har inte ens börjat packa den. Var hos barnmorskan i måndags och hon sa att jag skulle åka hem och göra det. Fan vad slarvig man är. Ska fixa alla grejer i helgen och börja packa ner det som går SENAST SÖNDAG!!

3 kommentarer:

  1. Ursäkta en närgången fråga, men har barnmorskan lärt dig profylaktisk andning? Det är jättebra att kunna och hjälper dig genom värkarna när förlossningen satt igång. Dessutom blir det tydligare för personalen var du befinner dig i förlossningsarbetet, då kan dom stötta dig bättre.
    För så är det, att föda barn är ett jobb och man måste samarbeta med kroppen på bästa sätt. :) /A-K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inget att be om ursäkt för, bara att fråga på :) Jag har faktiskt inte pratat med barnmorskan om det. Man erbjuds ju som gravid kurser och föräldragrupper som tar upp just andning men jag har valt att inte delta. Vi får hoppas på att det går bra ändå :)

      Radera
  2. Åhå, ja, fast tänk gärna över det lite till! Dom flesta tycker nog att det gör ont att föda barn, och det är en smärta man inte har kontroll över. Jag tyckte ändå att andningen hjälpte mig att ta kommando och stå ut bättre, hellre än att vänta på stressad personal, smärtlindringen kan ju tyvärr också dra ut på det hela. Ja ja, nog sagt, it's up to you! :) /A-K

    SvaraRadera