fredag 29 juni 2012

Tror nog att första natten i huset blir av i helgen

Håller på att städa lite i huset. Har inte lagt golv i hallen på övervåningen och Eddie har tänkt göra det i helgen men alla målargrejer, verktyg och massa annat skit ligger där så tänkte plocka bort allt och dammsuga så han slipper det och kan börja med golvet på en gång istället :) Jobbigt bara att allt ska ner och jag blir helt slut av att springa upp och ner i trappan. Dessutom blir jag jättesnorig och det rinner som en kran från näsan när jag stökar med grejerna. Som allergisnuva. Är väl pga allt jävla skit och byggdamm antar jag.

Kenneth har fixat i badrummet så nu funkar allt därinne :D Rören till badkaret ska bara kopplas på ett annat, snyggare sätt och det kommer han och fixar nästa vecka. Det är ordnat så det funkar i alla fall. Bild på det färdiga badrummet kommer när han grejat det.

Första natten här blir nog av i helgen ;)

Ben & Jerry's Berry White

Chokladtryffel med vaniljglass och bitar av vit choklad på ena sidan. Hallonglass med hallon på den andra. Ben & Jerry's Berry White, FYFAN vad god! En av favoriterna.

Maraton

Usch, tycker inte om när man inte kommer upp då man ska. Man känner sig så onyttig. Men men, när klockan ringde kände jag mig helt slut både i huvudet och i kroppen så somnade om. Vaknade nyss och det känns som jag sprungit ett maraton så ligger kvar en stund till. Kanske är bra att lyssna på kroppen nu när förlossningen börjar närma sig.

torsdag 28 juni 2012

Gula hundar

Har ni hört talas om detta med "gula hundar"? Jag såg länken på Facebook igår och tycker det verkar vara en toppenidé. Hoppas verkligen att det sprids till så många som möjligt!

Klicka här om du inte redan tagit del av informationen!

Funderar själv på att använda mig av ett gult band, skulle kunna hjälpa oss nu när vi fortfarande är i början av skvallerträningen och behöver lite avstånd. Fattar inte folk så fattar dem inte, det skadar ju inte att prova i alla fall :) Om inte annat så blir ju en fin matchning åtminstone, Gul hund - Gul matte, hihi.

Spriiiiiid vidare! :)

Vecka 38+0

Vecka 38+0, 2 veckor kvar till BF. Helt sjukt! Tiden har gått otroligt fort. Var ju flera månader sedan man plussade och det känns det verkligen inte som. Kan ju vara för att man haft annat att se fram emot med, huset tex.

Även om tiden gått väldigt fort är jag less på att vänta nu, önskar att bebis var lika otålig som mamma sin så han bestämde sig för att komma ut nu istället. Längtar ju som en tok! :)

Frukost i solen

Fint väder idag. Sitter i solen i Vattholma och käkar frukost. Nikki vilar i skuggan och Nellie som suttit i ryggsäcken sträcker lite på benen :)

Nöff nöff

Ligger i sängen och myser med mina tjejer. Hade tänkt sova någon timme till efter att Eddie åkt till jobbet men har inte kunnat somna om. Inte det lättaste när man har en gris tätt intill som snarkar en i örat. Får ta och läsa lite en stund innan vi går ut istället :)

onsdag 27 juni 2012

Ut en sväng

Skitseg. Precis vaknat efter att jag somnat på soffan. Ska ta och gå ut lite med hundarna och se om man piggnar till :)

Dags att ta tag i problemen

Varit ute ca 3.5 timmar med vovvarna, så jävla skönt men nu är man lite trött :)

Promenerade bort till Vattholma där vi tog tåget till Storvreta. Känns som det är för lite rörelse i Vattholma, det är ju bättre där än här i Tensta men det känns som vi behöver mer "liv" för att komma framåt i vår träning. Man märkte direkt på Nikki att hon inte längre är van vid att vistas bland folk. När tåget kom började hon dra som bara den och skulle på, väl inne blev hon helt blockerad. Något vi får öva på. Vill ju kunna ta med henne om man ska iväg men man har undvikit det bara för att jag vet hur hon blir men nu är det dags att ta tag i problemen istället för att fly dem :)

tisdag 26 juni 2012

Tusenbröder

Precis tittat klart på sista avsnittet av Tusenbröder. Gammal serie men hade faktiskt inte sett den innan. Sjuuukt jävla bra i alla fall :)

Luktar helvete men mumsigt tycker Nellie

Nellie ligger här och kämpar med ett stinkande tuggben fyllt med vom. Luktar helvete! Jajja, nu ska vi gå ut och gå och se om vi möter husse på vägen :)

Ut och in och ut igen

Varit ute med shitbullen. Blir duschen nu innan jag tar med mig råttan ut en sväng och möter husse :)

måndag 25 juni 2012

Grönsaker = kaninmat?

Nikki har fått slicka tallriken och jag tycker att hon lyckades få den riktigt ren och fin. I alla fall om man bortser från platsen där mina tomater legat och såsat. När det gäller grönsaker är hon som husse..

Borde bytt tid, jävla skit

Har tid hos barnmorskan vilket har inneburit en cykeltur på en halv mil i regn och motvind. Jag är helt genomblöt, känns som jag duschat med kläderna på. Satte en plastpåse på sadeln men det hjälpte inte, känns som jag kissat på mig. Fötterna badar och jag fryser. Fattas bara att vattnet går på tåget. Borde bytt tid. Ursäkta att jag gnäller.

Mina skönheter

Ingen långis idag

Hade tänkt ta våran milspromenad fram och tillbaka till Vattholma idag men vaknade till detta skitväder. REGN. Fy satan så trist, kände igår kväll när jag gick och la mig att jag nästan längtade upp till vår morgonpromenad, haha. Har rastat av Nellie här utanför men sen gick vi in och la oss i sängen igen så nu slappar vi alla tre. Får bli lite sök- och tänkaövningar inomhus istället.

söndag 24 juni 2012

Snart så!

Vart in till stan en sväng. Köpt nya skor jag kan promenera i, sist jag gick till Vattholma använde jag flip-flops. INTE att rekommendera om man ska gå en mil :) Skavsår from hell.

Blev även en tvättmaskin, den som redan fanns i huset var nog från stenåldern så den får inte vara med längre. Gamla toan, handfatet och badkaret har också gjort sitt så Eddie och hans pappa har satt upp nytt och fräscht handfat, spegel, bubbelbadkar och ställt in varmvattenberedaren.

Jag ska måla taket någon dag i veckan innan onsdag eftermiddag då Kenneth kommer med toalett och hjälper oss med rör och lite som behöver fixas för att allt ska funka därinne.

Det är det sista som ska göras innan vi kan flytta in. Vem vet, kanske kan vi sova i vårat hus nästa helg. Hoppas! :)

fredag 22 juni 2012

En dag som alla andra

Inte blivit så mycket till midsommarfirande för oss idag. Varit in till stan en sväng och sen har vi fixat lite i huset. Eller Eddie har varit duktig och jobbat på. Jag har bara bäddat lilla bebisens säng, packat upp lite grejer och sen somnade jag på soffan en stund.

Nu har vi precis käkat lite och jag tänkte hoppa in i duschen innan vi lägger oss och myser i sängen. Började kolla på Tusenbröder för några dagar sedan så vi kör några avsnitt ikväll, jag är typ helt fast. Aldrig sett serien tidigare. Hihi :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig midsommarkväll allihopa! :)

torsdag 21 juni 2012

Kvällsmys

Varit ute och åkt. Nu blir det mys framför Tusenbröder med chips och cola. Har nog käkat mer chips de senaste månaderna än vad jag gjort under hela min livstid. Inte okej.

Mina finisar

Varit ute och släppt lös byrackorna. Lilla Nellie har varit på kattleksaksjakt och Nikita har fått springa efter bollen. Nu sover de båda två, mina finisar :)

Äckliga fästingar

Hittade en megastor fästing på Nikki idag. Så jävla vidrig, kryper i hela kroppen på mig. Brukar känna igenom hundarna och hinna ta bort dem medan de fortfarande är mini men denna hade jag på något konstigt sätt missat. Tror vi plockat två på Nellie och fyra på Nikita.

Vågade inte ta bamsingen själv så tänkte att om jag väntar någon kvart, 20 minuter så går Eddies pappa upp och då kan jag be honom om hjälp. Gick ut med Nellie och när jag kom in hade den lossnat på sängen. Äckligt. Byta sängkläder nästa!

Har ni fått plocka många fästingar i år?

onsdag 20 juni 2012

Ut med lillskruttan

Det är livsfarligt att lägga sig i nya soffan om man inte vill somna, man blir ju dödstrött på en gång, hihi. Har precis vaknat upp efter en powernap och nu tänkte jag gå ut med lillskruttan och möta husse :)

Badrummet snart klart!

Nu är både kakel och klinkers lagt inne i badrummet. Kletet under golvet måste torka innan det är dags för fogning. När det sen är klart ska taket målas och efter det ska vi in med alla grejer. När det är färdigt är det ÄNTLIGEN dags för oss att flytta in! :D

Tyvärr går det inte att få till färgerna ordentligt på bild, ser lite tråkigt ut här. Ser mycket bättre ut i verkligheten och jag är riktigt nöjd med resultatet!

Dough-ble Whammy

Varit ute på långis med vovvarna, nu blir det glass i stora lass! :)

Så jävla god!

tisdag 19 juni 2012

Ta hojen till Vattholma då

Nellie ligger och gnager på Nikkis tassar medan Nikki sitter och ser dum ut, haha. Ska väl ta och rädda stackarn från den lilla dryga, jobbiga valpen :)

Måste in till barnmorskan för några prover. Blir cykeln till Vattholma, tur att det slutat regna!

måndag 18 juni 2012

BB-väskan packad!

Sådär! Nu har jag äntligen fått arslet ur vagnen och packat BB-väskan. Eller ja, i alla fall det man kan packa ner nu. Är ju en hel del man får ta i sista sekunden men jag har skrivit en lapp på det som är kvar så nu är jag redo! ;)

Chernobyl Diaries

Var på bio och såg Chernobyl Diaries igår. Den var fan läskig. Har ingen koll alls på vad som går på bio så hade aldrig hört talas om den innan. Det var Eddie som valde och den var riktigt bra faktiskt :)

Idag är jag trött så tog en sovmorgon. Har precis käkat frukost i sängen och ska surfa lite innan jag tar mig upp och packar BB-väskan som jag skulle gjort igår egentligen.

lördag 16 juni 2012

Lördag utan stress :)

Första lördagen på länge som jag och älskling inte behövt stressa över huset. Vi har varit in till stan utan att känna att vi måste skynda hem och renovera, så himla skönt att bara kunna vara och slappna av! Måste vara skönt speciellt för honom med att kunna ta helg och slippa jobba för en gångs skull.

Nu ska vi fetta oss med chips, dip och cola framför en film och bara mysa :)

fredag 15 juni 2012

Vavvabus

Hämtat ut mitt leg som jag fixade i måndags. Inte en dag för tidigt. Mitt förra gick ut i februari förra året, fan vad lat man är som inte tagit tag i det tidigare. Jajja, bättre sent än aldrig :)

Varit till mamsen en sväng för att hämta madrass och lite sängkläder till spjälsängen. Nellie kutade runt ordentligt med mammas vavvor, var nog riktigt kul för henne. Går ju inte med stora köttbullen här hemma :)

Iiuugh

Iiuugh, blä..stor..äcklig..

Härligt, härligt :)

Blev en härlig långpromenad med mina fina tjejer tidigare idag och nu har jag suttit i vårt mysiga kök och datanördat ett tag. Skönt att man fått ordning på köket så man kan sitta här istället, hihi. "Lilla rummet" är också fixat så där kan man också vara utan att sitta mitt i stöket. Skruvade även ihop både våran och lilla(?) bebisens säng igår så snart är sovrummet också klart. Ska ta och gå över till Eddies pappa och käka lite och ta en dusch nu tänkte jag :)